Szavazz a Krónikára!

Posted on 2008. április 09. Szerző:

1


Most, hogy a Krónika végre szint vallott, egészen megnyugodtam. Legalább tudom, hogy Gazda Árpád miért védte meg hetente Tőkés Lászlót a címoldalon a tavalyi EP kampányban. Még akkor is amikor a püspök úr éppen segget csinált a szájából.

A Krónika ezzel felvállalja azt, amit eddig határozottan tagadott, hogy pártlap. Bár igaz, januárig csak a „pártoskodók” lapja volt, de azóta, mivel párt is lett, hát pártlap. Érdekes ez a tyúk-tojás történet. Tulajdonképpen a pártlapra építették rá a pártot. Ez pedig általában fordítva szokott lenni.

Vajon mi van az objektív tájékoztatás és a választás lehetőségének sokat hangoztatott szükségességével, ha az egyik fél érdekeiért személyében is harcba száll a főszerkesztõ? Persze, minden csomagolás ellenére, eddig is nyílt titok volt, hogy ki és kik a Krónika szíve csücske, de most végre nyíltan kibújt a szeg a zsákból.

Csak azon gondolkodom, hogy Csinta azon kívül, hogy jól tud írni mihez is ért? Hogyan tudná vezetni a várost egy újságíró? Főleg egy olyan aki évek óta Kolozsváron él.  Szentgyörgynek egy kiégett Álmos után már csak egy ilyen pártoskodó újságíróra van szüksége. Úgy kell ez a városnak mint púp a hátára.

Na de nem baj. A lényeg az, hogy a szórólap a kampányra már megvan. Itt nyomtatják Kolozsváron. Kék a fejléce.

Az amerikai anarchisták is felfigyeltek erre az igazi transzilván különlegességre 🙂

Reklámok
Posted in: MPP, Transylvanicum