A székelyek és a nemzetközi szállítás

Posted on 2008. szeptember 07. Szerző:

0


Személyes tapasztalataim két sorban, mivel a Hargita Népe és a Transindex is újfent foglalkozik a témával, és főként eme kijelentés miatt: “E cég járatai Budapesten egy városi közmegállóból indulnak, amely Orbán szerint a legcsekélyebb feltételeket sem biztosítja a nemzetközi forgalomban, Erdélyben pedig – fűzte hozzá –, hol egy megállást tiltó tábla alatt, hol egy útkereszteződésnél, hol pedig egy töltőállomásnál veszi fel vagy teszi le utasait.”

2008 szeptember 5., péntek. 22,16. Az OpenWorld magyarországi járata, HR 06 J** (számtábla további adatai nálam) mikrobusz, utánfutóval megáll a kolozsvári Monostor negyedben, a Billa áruház előtti közszállitási autobusz parkolóban. Egy utas kiszáll a sofőr mellől, tesznek-vesznek. Aztán az egy utas hijján tele levő busz továbbindul.

Egyedi este, vágná rá Orbán, de nem. Rendszeresen, nap, mint nap ugyanazon a helyen vesznek fel, vagy éppen tesznek ki utasokat a székelyföldi csupatisztességes szállítók. Egy olyan megállóban, ahol számukra tilos a parkolás.

Reklámok