Milyen Európában élünk?

Posted on 2009. július 29. Szerző:

0


Pontosabban Európa melyik sötét szegletébe dugott minket a sors? Erdély szép, romantikus stb., de a mindennapokban lassan nem ez kezd lejönni nekem. Hanem valami egészen más.

Barátaimat azért fenyegetik, mert olyan véleményeket képviselnek, melyek liberálisak és európaiak. Igen kedves fenyegetők: EURÓPAIAK. Önök, akik felszólítanak, vagy aki igaztalan kijelentéseket ír le valakiről, Önök, gondolom nem tudják elképzelni, hogy vannak Európának, ennek a már nem gyönyörű, hanem öreg és beteg kontinensnek olyan helyei még, ahol az ilyen felszólító, vagy rágalmazás gyanús kijelentésektől  sem mentes megnyilvánulások, nemhogy nevetségesnek, de közmegvetés tárgyának örvendenek, míg a hamis információkat terjesztők jó kis becsületsértési eljárások következtében súlyos kártérítéseket fizetnek.

És akkor azokról a kedves tettlegességgel fenyegetőzőkről még nem is beszéltem,  akik gondolom ott virítanak minden március 15-én az első sorokban, és igaz kereszténynek képzelik magukat, de közben megfojtanák egy kanál vízbe a más véleményt képviselőket. Lassan a magyarok nyilaitól kell megmentsd azokat Uram, akik soha se szóval,  se tettel nem kívántak verést, vagy halált a az ellenvéleményt képviselőknek.

És valóban, milyen Európában élünk, ahol a választott elöljárók nem  felkérik, vagy arra kérik a vélt, vagy valós sérelmeik okozóját, hogy kérjen elnézést, hanem FELSZÓLÍTJÁK. Így, parancsoló módban. És milyen az az Európa ahol valaki mindenféle ismeret nélkül, hamis dolgokat írhat le egy embertársáról, hogy statuálja: ő jó magyar? Milyen az az Európa, ahol vannak jó és rossz magyarok? Öreg, betegségekkel teli, és egyre utálatosabb.