Kommentelők figyelmébe

A blogot nem cenzúrázzuk, pontosabban utómoderálást vezettünk be.

Mit is jelent ez?

A hozzászólások azonnal megjelennek, így – jómagunk és jóindulatú kommentelőink örömére – nincs szükség arra, hogy egyenként engedélyezzük őket. Azon esetben viszont, ha valaki szélsőségesen vulgáris, rasszista vagy személyeskedő stílusban írja mejegyzését, fenntartjuk a jogot, hogy a kommentjét utólag töröljük és/vagy köznevetség illetve közfelháborodás tárgyává tegyük az illetőt. Egészen érthetően fogalmazva: könnyen megtörténhet, hogy a nemhogy nyomdafestéket, de billentyűzetet és monitort sem tűrő hozzászólás szerzőjéből éppen akkora hülyét csinálunk, amekkorát megérdemel.
A kéretlenreklám-szerű kommenteket, valamint a nyíltan rasszista, xenofób, vulgáris hangnemű oldalak ingyenreklámjait is könyörtelenül eltávolítjuk.

A hozzászólások színesebbé, olvashatóbbá tételéhez ún. formázási tagek használatát javasoljuk. Ez ‘<’ és ‘>’ közé zárt – többé-kevésbé – egyszerű betűkombinációkat jelent, kiemeléshez péládul az em kód használható. A kódok hatását a kód elé tett ‘/’ jellel kell lezárni.

Példaként lássuk, hogyan kellett beírnunk a harmadik bekezdés második mondatát, hogy a kiemelések megjelenjenek:

Azon esetben viszont, ha valaki szélsőségesen <em>vulgáris, rasszista vagy személyeskedő stílusban</em> írja mejegyzését, fenntartjuk a jogot, hogy a kommentjét <em>utólag</em> töröljük és/vagy köznevetség illetve közfelháborodás tárgyává tegyük az illetőt.

A teljesség igénye nélkül álljanak itt a kommentelésben használható tagek (mi is pont ezeket használjuk a bejegyzések szebbé varázsolásához):

<em>kiemelés</em>

kiemelés

<i>dőlt</i>

dőlt

<strong>erős kiemelés</strong>

erős kiemelés

<b>félkövér</b>

félkövér

<u>aláhúzás</u>

aláhúzás

<strike>áthúzás</strike>

áthúzás

<span style=”color: #ff0000;”>piros betű</span>

piros betű

<a href=https://szabadter.wordpress.com>Szabadtérre mutató link</a>

Szabadtérre mutató link

<blockquote>idézet, vonallal</blockquote>

idézet, vonallal

<ul>
 <li>
felsorolás</li>
 <li>
pöttyökkel</li>
</ul>

 • felsorolás
 • pöttyökkel

<ol>
 <li>
felsorolás</li>
 <li>
számokkal</li>
</ol>

 1. felsorolás
 2. számokkal

<p style=”padding-left: 30px;”>behúzás (indent) 30 pixelnyivel</p>

behúzás (indent) 30 pixelnyivel

Reméljük, a példák önmagukért beszélnek, és nem lesz gond a használatukkal.
Mindenkinek jó szórakozást kívánunk és várjuk a hozzászólásokat!

6 Responses “Kommentelők figyelmébe” →

 1. Phrátusi Hunnivár

  2010. január 06.

  Adjon Isten !

  Mért nem jeleniti meg Czika barátja a hozzászólásomat a blogján ?

  kérem továbbitsa neki. s birja rá,hogy jelenitse meg vagy csináljon maga belőlem köznevetséget bánom is én. alább az idézem

  Kedves Czika Tihamér

  Amit lent közölni fogok,nem kapcsolodik a témához,de mivel ez a legaktuálisabb irásod (tegezlek mert nem tisztellek sőt megvetlek és hányingeremet gerjeszted) okvetlenul ide kell irjam.
  Tekintse ezt liberális szereotipiának,de mivel neked szántam hát a neved is úgy került belé, múlt és jövőképednek is tekintheted,csöppet sem tekintetes libsi úr.

  Czika Tihamér családjában előbb jött a kocsi,mint a kicsi,ez a későbbiekben is meghatározta Tihamér helyét a társadalomban.
  Tihamér műanyag ciciből teát és Riska-Wayt szopott.Édesanyja és Béndzsámin Spokk mester nevelték libero pelenkában. Szabad volt neki a kanapéra pisilni és fenekecskéjét bárhol a földhöz verni,ha kellet neki valami.
  Ebből fejlődött ki Tihamér bili-repulziója és mellékhelyiség komplexusa. Meg is látszottak melléktermékei ahol eljárt.
  Tihamér űttörő volt a gyenge tanulásban,mert tudta,igy lesz belőle valami és mert a tanarak nem értették meg őt,ő sem értette a tanárokat.Igy bukdácsolt ét a 8 osztályon.
  Tihamért amikor besorozták,még mindig liberózni kellet,mert minden kanapéra rápisilt.Hiába óvta őt a mamája,ezt megtudták és másodéves öreg katonák lámpaoltás útán elkapták,körülmetélték és rontás ellen – ott – megköpdösték.Ez olyan lelki sokkot okozott Tihamérnek ,hogy többé soha éltében nem pisilt be – igaz pisilni sem tudott pszihés alapon.
  A haza szolgálatának utolsó napjaiban szektor pucolás közben kiugrott a földszinti ablakon és 1m-es esés után kezét lábát törte.A szülei 10 évig perelték a parancsnokát és katonabajtársait gyilkosség kisérletének vádjával.A pert (jellemző társ. jelenség) elvesztették és a várt kártéritást sem kapták meg.
  Ezek után Tihamér úr pacifista lett és tőle szerbek Szentendréig,a szlovákok Szekszárdig,a románok a Dunáig mehettek volna.
  Tihamér úr a munkahelyén is liberós volt,munkahelyi etikai kódex szerint orientálodott,ez életében viselkedésetikai és választasi etikai szabályokat használt.Otthon a feleségére is rátukmált egy etikai kódexet,egészen addig,amig nyilvánvalóva nem lett,hogy Tihamér urat etikátlanul megcsalták.Tihamérék elváltak és egy szál liberós gyermeküket a nagyszűlőkre bizták,de a tartásdijat a volt feleségének ki kellet fizetni,hogy az eltarthassa munkanélküli élettársát aki italtársa is volt.
  Később Tihamér bácsi már csak a haláltól rettegett,amely mégis eljött,váratlanul,mint a tolvaj,elragadta Tihamér bácsit az imaginárius pelenkák világába és kacagva a bilire ültette.
  Ekkor Tihamér ugy érezte mintha uj életet tudna kezdeni.

  és ne feledje a hitvallásunkat:

  Zsandárt közterekre
  Kalodát is bitót
  Botozással teremtünk majd europeer nivót.

  Csonka Magyaroszág nem ország
  Egész Magyaroszág menyország.

  P. A. Tass

  kelt. Magyarorszag, Erdely, anno ma

 2. Kedves Phrátusi Hunnivár,

  Tihamér kollégám minden bizonnyal kimoderálta a finoman szólva személyeskedő, mocskolkodó és nem kevéssé színvonaltalan irományát. Ehhez megvolt minden joga.

  Nekem viszont eszem ágában nincs kiutómoderálni, mert kapóra jön. Rendelésre sem érkezhetett volna ennyire jó szemléltető anyag arról, hogy milyen típusú hozzászólások szerzőiből csinálunk köznevetséget – ahogy ön is fogalmazott, ugye.

  Akkor hát lehet köznevetni!

  Az sem utolsó szempont, hogy végre élesben is kipróbálhattam a <span style=”color: #ff0000″> és <strike> tagek együttes hatását. Egy teljes kommenten keresztül (égő)piros és áthúzott szöveg! Hajaj, mikor lesz még egy ilyen lehetőség…


 3. Phrátusi Hunnivár

  2010. január 07.

  Annyira nevetséges a tekintetlen úr a félelmetes piros betűivel. Szinvonalatlanok a maguk firkái s ezzel pont.

  u.i :

  RMDSZ – az erdélyi, magyarul is beszélő, globalista, kozmopolita, kollaboráns magyar nevű zsidók pártja. Az egyetemes zsidóságot, s nem a magyarságot képviselik.

 4. jo kezdet

 5. te büdös köcsög kesztió nevű zsidó féreg!

  hogy a czakó tihamér nevű másik csótány patkánnyal együtt szakadt volna a fejetek, az anyátokba.
  mérhetetlen károkat okoztok a magyar összetartozás erősítésében, te mocsadék!

  remélem nagyon megkeserülitek még

 6. JÓ POSZT! xD

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: